Известие

Collapse
No announcement yet.

Моля съвет за Alfa Romeo 145 1.6 boxer

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

огледай ауспуха за нагар от масло. Бръкни с малкия пръст и с палеца размажи чернилката. Нормално е да има сажди, но ако е мазно и не се маха, значи гори масло и изобщо няма смисъл да се занимаваш. Огледай на слънце лака за разлики, петна и тн. погледни и в багажника при резервната гума за ръжда. Седни вътре и пробвай всички джаджуи ел. стъкла, клима и тн. тук всеки се опитва да те прекара, така че дори и да не разбираш, не го показвай, защото ще започнат да ти пробутват всякакви евтини номера. Общо взето "проверката е висша форма на доверие"
    (1996) 146 ti EX ( 2008 ) 159 Sportwagon 3.2 JTS

Comment

Междувременно моля мнение за ей тая очукана но сравнително добре изглеждаща джмуца на малко повече годинки и километри ма с джанти и газ трее си и газ с тоз змей за софийското "движение".

http://i.mobile.bg/perl/main.cgi?topmen ... f1=details

Ще му врътна утре да го питам какво е палиш-караш положението и дали ще свали някой лев за удареното
      Suzuki Swift GS 1.3i '95, 75hp :P

Comment

А може ли да попитам, защо си решил точно боксер да е и защо 1,6, а не 1,7 примерно?

Comment

В Пловдив за 3000лв има колкото искаш.Виж във форума колко трябат още за :обслужване:Ако искаш ,,Палиш и тръгваш,, - 4000лв.Може бартер за дизел .
          Алфа Ромео 145 1.6 Boxer

Comment

Първоначално публикувано от ivo_red
            А може ли да попитам, защо си решил точно боксер да е и защо 1,6, а не 1,7 примерно?
            Ами защото не смятам да съм рали-състезател, на това малко купе и 100 коня са му предостатъчни с купчинка, а аз все пак взех книжка преди 2 месеца Но все пак искам и кола която няма да се троши много (демек ще понесе гаврата ми с нея), да има някое магаре отгоре че все пак да тръгва на светофар, малка и не на последно място да изглежда добре. Демек да си струва това което ще вложа в нея а то не е никак малко и за никак кратко време. Разбира се винаги има корси за такива като мен но:

1. Не си падам по опелите особено
            2. Немските коли са прехвалени, поне според мен
            3. Тия трошки и без екстри са по-скъпи от алфите
            4. Харесвам алфите :P

В екстрите включвам климатик/газ (освен ако не си набарам някой JTD ама там не знам колко ще гори). Или 1.6 TS
            Ха, някой случайно да знае колко горят гореспоменатите зверове? И кое се троши по-малко - дизела боксера или спарка?

Comment

Първоначално публикувано от Senzi
              Междувременно моля мнение за ей тая очукана но сравнително добре изглеждаща джмуца на малко повече годинки и километри ма с джанти и газ трее си и газ с тоз змей за софийското "движение".

Ще му врътна утре да го питам какво е палиш-караш положението и дали ще свали някой лев за удареното
              Боксер на газ... не.... единствено ако е газова инжекция...
              PLAY GOLF, DON'T DRIVE GOLF !!!
              Alfa Romeo 146 Boxer 1.6

Comment

Защото?

Comment

Първоначално публикувано от kordilio

Боксер на газ... не.... единствено ако е газова инжекция...
                  Ха сега да чуем защо не може като се има в предвид че и трите от подписа са с газ обикновенна

Alfa33 1.3 90г.Alfa33 1.5 93г.Alfa33 1.4 94г.Alfa146 1.4TS 97г.Alfa146 1.8TS 99г.Sprint 1.5 78г.Аlfa33 1.7 4x4 91г Sprint 1.7 16V 83г.Alfa145 1.3 96г.Alfa156 2.0 99г.147 1.6 03г.145 2.0 Alfa159 1,9 JTD Ti

Comment

Бе то може, ама за какво всичките тия проблеми. Трябва да се отиде при някой, който разбира и може да го направи, щото познавам няколко човека на тоя вариант и само проблеми имат. Моя съвет е забрави за варианта боксер-газ, особено като начинаещ и ще си спестиш доста кофти моменти. Като цяло те питах, защото боксера гори повече от ТС за сметка на по-малко коне. Верно е, че обслужването му е много по- евтино, ама ти си решаваш. JTDто не е лош вариант, ама трудно се намират запазени, понеже сега вкарват всякакви коруби, а дизелите по принцип ги карат повече, щото по ефтинко.

Comment

защото боксера гори повече от ТС
                      Тва па отде го измисли карал ли си боксер и то точно 1.6 за да се изказваш така тази кола ако се кара леко дава окло 10-11 което е колкото ТС а на дълъг път може да падне до 6-6.5
                      Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                      Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                      Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

:Не съм толкова богат,че да си купувам евтина кола:
                        :Хубавите играчки са скъпи:
                        Алфа Ромео 145 1.6 Boxer

Comment

Първоначално публикувано от Mury
                          защото боксера гори повече от ТС
                          Тва па отде го измисли карал ли си боксер и то точно 1.6 за да се изказваш така тази кола ако се кара леко дава окло 10-11 което е колкото ТС а на дълъг път може да падне до 6-6.5
                          Според книжката на Алфа ромео 1,6 боксер гори повече от 2,0 ТС. Това е според Алфа ромео, те сигурно знаят кое колко гори!

Comment

Мога да ти кажа точно колко гори 155 1.8 ТС газ. От 10.5 до 12! Не ми разправяй вицове моля те.

Comment

Мога да ти кажа точно колко гори 155 1.8 ТС газ. От 10.5 до 12! Не ми разправяй вицове моля те.
                              не мога да разбера какво общо има тва?Аз не казвам, че ТС не гори, а ти казвам, че боксера гори повече(всъщност от Торино го казват, което в случая е по-важно), пък ти прави каквото искаш

Comment

Вече най-накрая и аз съм с колела

Не италиански, ама със сигурност здрави, готини и зверски.

Comment

Working...
                                X